Välkommen till Elektrikern’ i Nol

Ring oss direkt 031 – 787 33 60 eller fyll i formuläret nedan!

  Godkända elektriker

  Vi är certifierade elektriker och följer givetvis alla säkerhetsföreskrifter för vår bransch.

  Jour öppen 24/7

  Telefonväxeln för vår el-jour är öppen dygnet runt och vi är snabbt på plats och hjälper dig.

  Nyttja ROT

  ROT-avdraget låter dig dra av 30 % på arbetskostnaden när du köper tjänster av oss!

  Elektriker i Nol

  Är du på jakt efter en duktig elektriker i Nol? Då har du tur idag! Vår väletablerade och trygga elfirma står i beredskap och väntar på ditt samtal. Med oss försvinner dina el-problem för alltid, vi har ett starkt arbetslag som vet hur man löser allt som har med el att göra, och det till ett överkomligt pris. Eftersom vi värnar om våra kunder och vill att dem skall må bra ser vi alltid till att jobba snabbt och smidigt när vi är på plats hos kund.

  Har olyckan varit framme? Ring oss dygnet runt

  Ibland får man fel på elen precis när det inte är läge för det – till exempel när hela familjen sover och elen går och lika så ljuset och värmen. Som tur är finns det bra elektriker med el-jour i Nol (det är vi!) som du kan ringa när som helst. Vi har inga som helst problem att rycka ut när som helst på dygnet, några av våra anställda är riktiga nattugglor och gör sitt absolut bästa arbete på natten. Större delen av arbetslaget är dock vakna på dagen, vilket är tur eftersom det är då vi har mest att göra!

  El-installation

  Elinstallationer kommer i många olika former och omfattningar - vi har bra koll på det mesta och har utfört elinstallation i Nol i nybyggen av lägenhetshus såväl som under renoveringar av industrilokaler. Behöver du hjälp med att få elen installerad i badrummet vid renovering, vi fixar det och installation av dimmer utan problem.

  El-reparationer

  Har du el-delar som behöver repareras? Vi tar hand om det mesta, såsom trasigt kablage, felsökning av elsystem/elcentral och sedan att återställa hittade fel. Vi vill varna hemmafixare för att försöka fixa el-fel på egen hand eftersom det nästan alltid kräver specialkompetens - annars utgör det livsfara! Så ring oss istället.

  El-service i Alvik

  Har du behov av någon som sköter service av elen på arbetsplatsen? Som ser till att allt flyter på utan problem - och är där och reparerar det innan något händer. Kontakta oss - vi är experter på el-service, allt från service av luftvärmefläktar till radiatorer, vad som än skall servas så ser vi till att grejerna håller så länge som möjligt!

  Allt som har med el att göra

  Vår väletablerade elfirma tar hand om alla typer av el-arbeten, med många duktiga medarbetare är vår expertis inom el både djup och bred. Vi kan reparera elsystemet i en stor industrimaskin eller komma och felsöka varför strömmen går när du använder ett särskilt el-uttag i hemmet. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

  Referenser