Allt som har med el att göra

Här på Elektrikern i Göteborg utför vi alla sorters elarbeten och vi står redo att ta hand om ditt uppdrag. Vi jobbar ofta som partner under totalrenovering eller vid nybygge lika väl som vi är vana vid att komma och reparera en trasig dimmer i en bostad. Om du har frågor eller funderingar som rör el så är du välkommen att kontakta oss.

Dygnet runt el-jour

Det är inte alltid elen beter sig som man vill, då är det tur att det finns en el-jour som är öppen dygnet runt! Vi är snabba på att rycka ut till akuta ärenden och se till att få ordning på elen så snabbt som möjligt så ni slipper ha det kolsvart eller kallt i hemmet! Om du inte vet vad felet är så kommer vi och felsöker - bara hör av dig till vår el-jour.

Installation av el

En av våra mest sålda tjänster är el-installation i Göteborg, det kan vara i stora nybyggen, lägenhetshus, industrilokaler eller i kontor. När det kommer till el-installation är det viktigt att anlita en certifierad elfirma för att försäkringen skall gälla - och så klart för att inget skall gå snett! Vi har lång erfarenhet och är säkra på handen, när du behöver få elen installerad vet du vilken elfirma du skall ringa!

Smidiga el-reparationer

När det kommer till att reparera elsystem så är det säkrast att låta professionella yrkesmän göra jobbet. Vi arbetar dagligen med reparationer av elsystem såsom trasiga kablage eller elsystem i äldre bostadshus. Vårt mål när vi utför el-reparationer i Göteborg är att göra det så snabbt, smidigt och diskret som möjligt för att minimera påverkan på de boende eller arbetande om det är en arbetslokal.

Montering av ljusutrustning

Att montera dimmer och ljusutrustning är en konst lika mycket som ett hantverk, det handlar om att få belysningen att framhäva rummet och göra det på ett snyggt sätt. Vi har fått riktigt bra feedback från våra tidigare kunder som anlitat oss för att sätta upp belysning så vi är mer eller mindre säkra på att även du kommer att bli nöjd!

Eldragning och nyproduktion

Håller ni på med en nyproduktion och behöver en el-partner för att dra elen rätt från början? Då har ni hittat rätt! Vi har jobbat med eldragning i många år och har varit med på många nyproduktioner. Kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan börja planera projektet tillsammans!

Offertförfrågan

    Förmånligt pris

    Vi är stolta över att många av våra kunder kommer tillbaka och väljer oss igen. Det är precis så vi vill ha det. Därför arbetar vi alltid med att sätta rättvisa priser och tummar aldrig på kvaliteten.  Du kan vara säker på att våra priser är konkurrenskraftiga och att du kommer att få valuta för pengarna. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret till vänster eller genom att ringa oss!

    Garantier

    Vi är mycket måna om att du som kund skall känna dig trygg när du väljer oss för att ta hand om din el. Vi är dessutom säkra på att våra arbeten håller i längden och utförs på rätt sätt, därför lämnar vi alltid en garanti om minst 10 år efter utfört arbete. Vårt fokus är att göra dig 100 % nöjd så att du väljer oss igen.